Your are here: Home // // Utilizarea preparatelor naturale CaliVita ca tratament adjuvant impotriva cancerului mamar (la san)

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita ca tratament adjuvant impotriva cancerului mamar (la san)

Este bine sa cunoastem simptomele de alarma ale unor cancere, pentru a ne prezenta imediat la medic si pentru a incepe cat mai rapid un tratament, pe cat posibil natural, pentru combaterea acestuia.
- Cancer la san (mamar): aparitia unui nodul in interior sau marirea unui ganglion din subsuoara (descoperite cu ajutorul palparii), aparitia unei coji mici sau a unei eczeme pe mamelon cu intarirea sa.
Favorizante in aparitia cancerului sanului sunt: scurtarea perioadei de alaptare si cresterea numarului de avorturi ca si tulburarea functiei de reproducere. Cancerul sanului este strans legat de scurtarea perioadei de alaptare. De multe ori doctorii atrag atentia ca femeile care refuza sa-si alapteze copiii la san sunt mult mai predispuse la cancer. Cancerul la san apare ca un nodul dur, de forma neregulata, in interiorul sanului. Apar secretii si mancarimi. Deoarece nu orice nodul este cancer, se va face control medical.
Trebuie acordata o atentie sporita grasimilor animale in exces. Mortalitatea prin cancer este crescuta in randul persoanelor supraponderale. Obezitatea tip hiper(dis)lipidemie poate duce la cresterea sintezei unor precursori estrogenici considerati promotori ai cancerului de san.
Se va evita fumatul, care duce la cresterea concentratiei de radicali liberi, anuland actiunea unor antioxidanti, foarte necesari in combaterea cancerului. Se contraiindica margarina, deoarece in procesul de productie este hidrogenat uleiul vegetal, ceea ce schimba structura acidului gras natural. Margarina si alte uleiuri vegetale hidrogenate pot declansa boli de inima, ducand la cresterea colesterolului LDL si scaderea colesterolului HDL cu rol protector. Se mai pot declansa si alte forme de cancer.

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru mamar, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente natusite - Dr. Doina Teodora - medic rezident in MEDICINA FIZICA, RECUPERARE si BALNEOLOGIE din cadrul Spitalului Clinic JUDETEAN de Urgenta Craiova si totodata medic consultant in terapiile BIOREZONANTE, specializat in remedii pe baza de produse naturiste.

Pentru tratarea cancerului la san recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:
- Shark Aid (2-2-2 dupa masa, 4 luni continuu, are efect antitumoral impiedicand proliferarea celulelor neoplazice si vascularizatia tumorii).
Vezi si articolul: Cartilajul de rechin - o arma absolut necesara in vindecarea cancerului.
- Noni liquid (2-2-2 linguri inainte de masa, 2 luni continuu, intareste sistemul imunitar si rezistenta organismului imbunatatind starea generala si astfel combate anemia).
- Evening Primrose Oil (1-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, regleaza metabolismul hormonal al femeii combatand hiperestrogenismul din cancerul mamar).
- Rhodiolin (1-1-1 inainte de masa, 3 luni continuu, are efecte complexe de echilibrare a sistemului nervos, hormonal, imunitar).
- Coenzyme Q10 (2-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, imbunatateste oxigenarea celulelor normale protejandu-le de actiunea substantelor cu potential cancerigen).
- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), al carei rol in privinta prevenirii / stoparii procesului de malignizare (proliferare tumorala) este deosebit de important prin faptul ca un consum regulat al acestei ape duce la eliminarea din corp a metabolitilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea organelor si tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea si hidratarea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a creierului. Efectele se manifesta atat la nivelul celor 3 sisteme anatomice de baza - neuronal, hormonal si imunitar (aflate intr-o stransa interconectare) - precum si la nivelul organelor si al circulatiei sanguine.
- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele Immune (Sistem imunitar), Hormone (Sistem Hormonal), Nerves (Sistem nervos), Relax (Relaxare), Detox (Detoxifiere), Circulation (Circulatie), Meridian (Meridiane energetice).
Observatie: Preparatele se pot lua impreuna cu medicatia oncologica.

Sursa: http://www.terapii-naturiste.com/calivita/afectiuni-tratamente/cancer-mamar.htm

filed under:

Leave a reply

Copyright © 2010 Medicina.
Designed by Theme Junkie. Blogger Templates for WP 2 Blogger sponsored by Cinta.